Reconnect… with your true essence, evolution and actual potential
logo Healer in Havaianas

Reconnective Healing®Ibiza

Reconnective Healing Ibiza Ga naar Nederlandse versie Go to English version
Return to an optimal state of balance

Reconnective Healing

®

herstellen van emotionele en fysieke blokkades

vaker een intenser gevoel van levensvreugde ervaren

helpt bij creatieve processen

assisteert bij herstel van drugs /alcohol verslavingen

persoonlijke groei op alle fronten

Reconnective Healing  is geen therapie of behandeling. Het is TRANSFORMATIE.

 

Een healing is voor iedere persoon uniek. Het kan lichamelijke healing betekenen. Het kan een healing zijn op mentaal of emotioneel niveau. Het kan zijn dat een relatie gemakkelijker wordt of dat een werk uitdaging wordt opgelost. Je zult datgene ontvangen wat het meest van toepassing is voor jou in je leven.

Reconnective Healing is een bron voor heelheid. De trillingsfrequentie in je cellen past zich aan. Je DNA is aan het veranderen. Er komt meer beweging, groei en vooruitgang in je leven.

 

Wanneer een Reconnective Healing plaatsvindt, synchroniseert je energetische lichaam met de nieuwe frequenties en dit stelt je in staat mee te trillen op een hoger niveau van licht en bewustzijn.

Zodra je cellen weer de normale, gezonde informatie bevatten, kan het zelfgenezend vermogen weer functioneren. Het herstelt evenwicht in het lichaam. Voor veel personen is het echt een levensveranderende ervaring.

 

De (duidelijk waarneembare) healing frequenties worden geïnitieerd aan het begin van je sessie en blijven doorwerken lang nadat de sessie is afgelopen. Door jouw deelname aan deze sessie, heb je een stap gezet in je eigen genezings- en evolutieproces. Je zult voor altijd zijn afgestemd op een hogere frequentie dan ooit tevoren.

lees hier meer over The Reconnection...

Bij Reconnective Healing wordt geen diagnose gesteld omdat het niet gericht is op symptomen. Het houdt veel meer in dan dat.

Ontdek zelf wat Reconnective Healing voor jou zou kunnen betekenen!

meer energie en vitaliteit

versnelling van je heling- en evolutie proces

brengt je in verbinding met je authentieke levensdoel

verhogen van je bewustzijn en intuïtie

meer harmonie en evenwicht

bevordert zelfwaardering, zelfvertrouwen, helderheid, focus

heling van trauma's op een niet-traumatische manier

Al kunnen er nooit garanties of beloftes worden gedaan, de voordelen kunnen zijn:

DNA string

over de sessie

Wat gebeurt er tijdens de sessie?

Tijdens de healing sessie lig je comfortabel met je kleding aan op de massagetafel.

 

Zonder aanraking, breng ik een interactie tot stand tussen jouw energieveld en de Reconnective Healing frequenties.

Door de interactie tussen jouw energie, mijn energie en de healing frequenties vindt healing plaats.

 

Ontspan en breng je aandacht naar wat je waarneemt. Sta open om datgene te ontvangen wat het Universum voor je in gedachten heeft, zonder het te sturen, zonder verwachting en zonder angst. De meest krachtige heling ontstaat door jezelf over te geven aan en te vertrouwen op een hogere intelligentie en te ontvangen wat je werkelijk nodig hebt. Niet wat je denkt nodig te hebben of zou willen ontvangen.

 

Wat voel je?

Healings komen in vele vormen en kunnen een grote variatie van reacties teweeg brengen tijdens de sessie. De meeste mensen ervaren kleine bewegingen of schokjes in het lichaam, ook wel bekend als 'registers', die eenvoudigweg een zichtbaar teken zijn van verbinding met de healing frequenties.

De meest voorkomende 'registers' zijn rapid eye movements, een verandering in de ademhaling en gerommel in de buik. Sommige mensen voelen energie door hun lichaam bewegen, tintelingen of een gevoel van kou of warmte. De meesten ervaren het als een gevoel van diepe ontspanning.

 

Ieder persoon reageert op zijn eigen manier en het resultaat is niet afhankelijk van het wel of niet aanwezig zijn van deze reacties.

 

Hoeveel sessie heb je nodig?

Iedereens ervaring met Reconnective Healing is uniek. De healing zelf kan onmiddellijk plaatsvinden. Het integreren van de nieuwe frequenties in de lichaamscellen neemt soms wat meer tijd in beslag. Dat gebeurt niet altijd op bewust niveau. Soms duurt het dan iets langer voordat de voordelen zich aandienen.

 

Een tot drie sessies worden aanbevolen. Het is niet nodig om reguliere sessies te hebben. De healing frequenties blijven ook nog doorwerken lang nadat de sessie is afgelopen. Je zult blijvende voordelen ervaren op vele gebieden in je leven.

 

Een healing sessie zelf duurt normaal gesproken 30 minuten en je moet nog wat tijd reserveren voor een voor- en nagesprek.

Reconnective Healing

Healing op afstand

Healing voor dieren

Reconnective Healing sessies kunnen plaatsvinden in het comfort van je eigen (vakantie)woning of retreat omdat ik op locatie werk. Fijn om te doen tijdens je Ibiza vakantie, bijvoorbeeld. Zolang we maar een rustige en serene omgeving kunnen creëren waar we niet gestoord kunnen worden.


Draag comfortabele kleding, laagjes kunnen prettig zijn. Het is ook beter om geen parfum of geurkaarsen/wierook te gebruiken omdat je tijdens de sessie bepaalde geuren zou kunnen waarnemen.

Waar:

Duur:

Prijs:

elke locatie op Ibiza

30 minuten

€ 75,-

Reconnective Healing
Healing op afstand

Een Reconnective Healing kan ook op afstand gedaan worden en is net zo effectief. Omdat de healing frequenties uit licht en informatie bestaan is afstand geen enkele belemmering voor de effecten ervan.

 

Zorg ervoor dat je in een rustige omgeving bent en dat je niet gestoord kunt worden. Ga op de afgesproken tijd in een comfortabele houding liggen met je ogen dicht en sta open om de healing te ontvangen.


Na de sessie houden we een nagesprek via Skype, telefoon of email.

Waar:

Duur:

Prijs:

overal ter wereld

30 minuten

€ 50,-

Healing voor dieren

Reconnective Healing werkt uitstekend bij dieren. Zij zijn onbevooroordeeld en hebben geen verwachtingen.

 

Dieren zijn heel ontvankelijk voor de healing frequenties. Ook bij hen wordt de balans hersteld waardoor  lichamelijke, psychische of gedrags-problemen kunnen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Afstand healing werkt net zo effectief bij dieren en heeft soms de voorkeur, speciaal bij dieren die gewond of agressief zijn, of als ze in een kooi moeten blijven.

Waar:

Duur:

Prijs:

elke locatie op Ibiza of op afstand

20 minuten

€ 50,-

"If you're lucky, your healing will come in the form you anticipate..."

over mij

Hallo,

Mijn naam is Mariska de Heus, geboren en getogen in Nederland. Na bijna 20 jaar gewerkt te hebben in een kantoor omgeving, besloot ik het hectische bestaan vaarwel te zeggen en meer voldoening en geluk uit het leven te halen. In 2013 volgde ik mijn hart en verhuisde ik samen met mijn vriend en onze kat naar Ibiza om daar een nieuw leven op te bouwen.

 

The Reconnection

Terwijl ik volop aan het genieten was van het leven op dit mooie, zonnige en energetische eiland, ontdekte ik hier ook The Reconnection. Omdat ik me hier onmiddellijk door aangetrokken voelde, wilde ik graag een Reconnective Healing sessie ervaren. Na deze sessie besloot ik ook meteen voor The Reconnection te gaan.

 

Ik ontving The Reconnection in augustus 2014 en dit was een hele bijzondere ervaring voor me.

Vlak na The Reconnection sessies voelde ik me overlopen van dankbaarheid en geluk.

Een paar maanden later realiseerde ik me dat ik veel meer zelfvertrouwen had gekregen, dat ik meer gefocust was dan voor de sessie en dat ik volledig op mijn intuïtie durfde te vertrouwen zonder enige twijfels of zorgen. Ik wist direct:

‘dit wil ik aan anderen doorgeven, dit kan ik niet voor mezelf houden!'

 

Dus, in maart 2015, ging ik naar The Reconnection seminar in Nederland, dat werd gehouden door Dr. Eric Pearl en zijn teaching team, waar ik heb geleerd om Reconnective Healing toe te passen.

Aangezien ik geen enkele ervaring had in het praktiseren van healing op welke manier dan ook, was ik er erg van onder de indruk hoe eenvoudig toegankelijk en tegelijkertijd hoe sterk en effectief de Reconnective Healing frequenties zijn.

Es Vedra Ibiza
Otje op Ibiza
Ibiza zonsondergang

Healing voor iedereen

Mijn 'missie' is om deze krachtige vorm van healing te delen met zo veel mogelijk volwassenen, kinderen en dieren. Ik doe mijn best om het op een niet-zweverige manier te brengen zodat ik ook de meest sceptische personen kan bereiken.

 

Ik wil mensen graag laten weten dat er niets 'zweverigs' of 'mystieks' is aan deze vorm van healing. Je hoeft niet spiritueel of religieus te zijn om een healing te kunnen ervaren. Iedereen kan de healing frequenties voelen gewoon omdat het beschikbaar is voor ieder levend wezen op aarde. Het is overal om ons heen!

Probeer het gewoon eens en ervaar het zelf. Je zult je verbazen over het resultaat..

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op Ibiza!

 

Love & Happiness,

Mariska

foto van Mariska de Heus
Reconnective Healing Ibiza
"If you're really lucky, your healing will come in a form you've not even dreamed of - one which the Universe specifically has in mind for you." - Eric Pearl

contact

je bericht wordt verzonden...

de server geeft een foutmelding

Je bericht is verzonden.

Dank je wel!

Mariska de Heus

Reconnective Healing®

Foundational Practitioner

 

Cala Tarida, Ibiza, Spain

+34 672 539 892

healerinhavaianas@gmail.com

Reconnective Healing®Ibiza

© 2019 RECONNECTIVE HEALING IBIZA  |  WEBDESIGN BY SODA IBIZA